dijous, 5 de febrer del 2009

Maccabi, Hamás, l'ONU i la segona manifestació contra Israel que es farà a Barcelona


La gent dita d'esquerres aburgesades i aiguabarrejades amb gent fanàtica de l'Islam que viu a Catalunya, i que avui al vespre es manifestaran una altra vegada contra Israel aprofitant el partit Barça-Maccabi, també cridaran contra els terroristes de Hamàs, o bé els glorificaran com van fer el passat dia 10 de gener pels carrers de Barcelona?.

Resulta que el diari digital BBC Mundo en data d'ahir, dimecres, i que avui al migdia també n'informava TV3, comunicava la denuncia feta pel portaveu de l'ONU, Sami Musha'sha, de l'assalt que un grup d'islamistes de Hamàs van cometre a les instal.lacions de l'organisme internacional robant roba, mantes i queviures que estaven destinats als palestins daminificats per la intervenció militar d'Israel.
L'assalt es va produïr quan els funcionaris de l'ONU es van negar a donar l'esmentat material als radicals islamistes, ja que estava destinat per a 500 families palestines necessitades. En total, els de Hamàs es van emportar 3.500 mantes i més de 400 paquets d'aliments. Per tota al.legació contra aquesta denuncia, els terroristes islàmics han dit que ven prendre el material perquè els funcionaris de l'ONU donava aquesta ajuda a opositors de Hamàs. Ja ho hem trobat.
I el rere fons d'aquest condemnable assalt a instal.lacions internacionals, - al marge de demostrar quin és el talante d'aquesta gent -, és que ni l'ONU ni la pràctica totalitat d'organismes i governs occidentals tenen tractes directes amb el moviment terrorista Hamàs que continúa controlant militarment i arbitràriament la Franja de Gaza.

I per acabar repeteixo la pregunta del començament: aquests progres fracassats que avui es manifestaran a Barcelona contra Israel, també cridaran ben fort contra Hamàs?. I el conseller Joan Saura, denunciarà a Hamàs?.

Font: http://bitcoladopini.blogspot.com/2009/02/maccabi-hamas-lonu-i-la-segona.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada