divendres, 13 de febrer del 2009

EL PSC TE TERRORISTES ISLAMISTES ENTRE ELS SEUS MILITANTS

Segons publica avuí La Vanguardia, un dels terroristes islamistes detinguts els passat 20 de gener,concretament Abdul Razzaq Sadiq,era militant del PSC i no tan sols això, era secretari de la executiva de l'agrupaciò de Ciutat Vella. La cosa no acaba aquí, els manipuladors socialistes van alterar l'ordre dels cognoms perquè passes desepercebut però no va colar, la revista "Directa" els va pillar i la noticia ha sortit a l'opiniò pública, ni això saben fer aquests socialistes.
Un cop coneguda la seva detenció,l'indibidu en qüestió, va possar el seu càrrec a dispoció del secretari d'organització, el van destituir(no és per menys). Però el més increíble és que continua sent militant, el PSC té yihadistes entre els seus militants, increíble sincerament, quina vergonya de partit.


Com podeu veure el PSC no són només uns terroristes polítics, són uns terroristes assasins i volien atemptar a Catalunya. A on ha arribat aquest govern? Poden realment seguir governant? És realment un fet prou greu com per treure els sociaistes del govern? jo crec que no poden seguir,és molt greu això.Només de pensar que els diners públics, que entre tots paguem, serveixen per financiar accions terroristes m'entren esgarrifan-ses. Penseu que si això ho diu Acebes i el treiem al Polònia dient-ho(o no perquè ja n'ha dit tantes) però és que surt als diaris, és real.

2 comentaris:

  1. per a mi és més greu que una gran part del poble català voti a un partit ESPANYOL

    ResponElimina
  2. Realment no se que els mou, si la covardia, un antiamericanisme i antisemitisme patològic, o un anar a buscar vots a qualsevol preu.

    ResponElimina