dijous, 12 de març del 2009

Nosaltres serem el vostre caball de Troya.

A continuació la traducció d'unes declaracions formulades per Mohamed Sabaoui, un jove sociòleg d'origen algerià, catedràtic de la Universitat Catòlica de Lille, nacionalizado francès.


La nostra invasió pacífica en l'àmbit europeu encara no ha conclòs. Tenim la intenció d'actuar en tots els països simultàniament. ... A mesura que tenim més i més espai, seria estúpid per la nostra banda no aprofitar-nos... Nosaltres serem el vostre "Cavall de Troia".

Us heu convertit en ostatges dels drets humans que sempre esteu reclamant. Si per exemple, vosaltres us dirigíssiu a mi a Algèria o Aràbia Saudita de la manera com jo estic parlant ara, en el millor dels casos serieu detinguts en l'acte.
"Vosaltres, els francesos, no sou capaços d'imposar el respecte als nostres joves".

Per què haurien de respectar un país que es rendeix davant ells? Solament es respecta el que es tem. Quan tinguem el poder, ja no veureu a un solo àrab calar foc a un cotxe o atracar una botiga. Els àrabs saben bé com és l'implacable càstig que es mereixen en aquests casos, al lladre se li amputa la mà que ha robat.

El mateix Mohamed Sabaouri en una recent entrevista reproduïda en "Li paradoxe de Roubaix":

"Les lleis de la vostra República no se semblen a les de l'Alcorà i no han de ser imposades als musulmans, que solament poden ser governats per la Sharia. Per tant nosaltres estem disposats a treballar per a aconseguir aquest dret que ens oferiu. Començarem per Roubaix que actualment és una ciutat musulmana amb una majoria que excedeix el 60% de la població. En les futures eleccions municipals nosaltres mobilitzarem els nostres efectius i el pròxim alcalde serà musulmà. Després negociarem amb l'Estat i la Regió i declararem Roubaix enclavi musulmà independent i imposarem la Sharia (Llei de Déu) per a tots els seus habitants.

La minoria cristiana tindrà la categoria de Dhimmis. Aquesta serà una categoria especial que podrà comprar les seves llibertats i drets per mitjà d'un impost especial.

A més anem fer tot el necessari per a convèncer-los i persuadir-los que acceptin la nostra forma de ser. Desenes de milers de francesos ja han abraçat voluntàriament l'Islam, de manera que per què no haurien de fer-lo els cristians de Roubaix?

Actualment en la universitat de Lille tenim missatgers de la fe, encarregades de convertir als roubaisiens recalcitrantes, cristians i jueus, per a convèncer-los que acceptin la nostra religió, perquè Déu així ho vol.

Si som els més forts és per que Déu així ho vol. No tenim les obligacions cristianes de donar assistència a l'orfe, al feble i al discapacitat. AL contrari, nosaltres podem i hem d'aixafar-los si constituïxen un obtacule, sobretot si són infidels.

Font: Point de Bascule

Aquestes paraules difícilment imaginables, faran sortir per fi als nostres compatriotes de la llarga dormida?. O necessitarem conèixer a la nostra pròpia terra, en el nostre entorn, els fets perpetrats pels francesos a Algèria en 1962?
Si mai tinguèssim la nostra pròpia Roubaix estic segur que tindrien la independència com a república musulmana molt abans que Catalunya com a estat europeu.

Tinguem en compte que si aquestes paraules haguessin estat pronunciades per la boca d'un catòlic, haurien provocat sens dubte una bogeria mediàtica, i el seu autor amb tota probabilitat hauria estat condemnat forçosament per "incitar a l'odi racial".

Em pregunto si per contra es pot quedar indiferent davant una manera d'expressar-se tan clara. Va dret al gra i gens de caminar per les branques, el nostre enginyós catedràtic, si que diu les veritats, encara que per això perdi les amistats, com se sol dir. Crec que és un toc d'alerta que hauria de ser pres en compte.

Tradució de: Monmar per "Islamizació d'Europa"

Roubaix és una ciutat francesa situada en el departament de Nord i la regió Nord-Pas-de-Calais. Compte actualment amb una mica menys de cent mil habitants. Ja en un mapa del segle IX es pot veure una referència a Roubaix. Llavors, la ciutat era depenent del bisbat de Tournai. La ciutat va passar de l'estatut de simple llogaret al de ciutat important sota el regnat del senyor Pierre de Roubaix en el segle XV.

En el segle XIX, Roubaix era uneixi de les capitals mundials del teixit. La seva industrialització va ser molt forta, amb nombroses fàbriques repartides per tota la ciutat. De fet, la hi va cridar fins i tot ciutat de les mil xemeneies. Avui pocs d'aquests vestigis subsisteixen, però totes les xemeneies que encara estan en peus estan protegides. ++++++++ Roubaix és el municipi de França amb la major proporció de musulmans (les xifres oposades parlen de prop d'un 50%?). Compte amb set mesquites, i dues d'elles ostenten el títol de gran mesquita.

En els últims trenta anys s'han construït més mesquites i centres d'oració per a musulmans a França, que temples catòlics en l'últim segle. El país gal compte ja amb 2.150 mesquites, gairebé el mateix nombre que Istanbul, la major ciutat de Turquia.

I el ritme és progressiu. "La població musulmana en la Unió Europea creix un milió de persones a l'any, pel que, a aquest ritme, la UE tindria almenys 40 milions de musulmans en 2025. França és el país amb major percentatge de seguidors de l'Islam: un 10 per cent", agrega la publicació Alba. Una dada il·lustrativa: entre el 60 i el 70% dels presos francesos són musulmans. "Europa s'islamitza cada vegada més i França està per davant en la carrera", afegix Alba. I Espanya no es queda ressagada.

fonts: Wikipedia i eurabia.

1 comentari:

  1. Y aún más sobre Sabaoui:
    _______________________

    COMMUNIQUE DE LA PRESIDENCE DE
    L’UNIVERSITE CATHOLIQUE DE LILLE

    Depuis quelques semaines circulent sur internet des messages diffusés par un organe de presse, messages concernant l’immigration et l’islam dans la région et reprenant des propos attribués à Mohamed SABAOUI, qui se présente comme « jeune sociologue de l’Université Catholique de Lille, d’origine algérienne, naturalisé français ».

    L’Université Catholique de Lille confirme que depuis 1996, date de la première diffusion de ces informations, cette personne n’a jamais fait partie des effectifs de l’Université, que ce soit en tant qu’étudiant, enseignant ou membre du personnel.

    Elle condamne vivement les thèses développées dans ces messages et articles, et attribuées à cette personne dont l’existence n’est pas aujourd’hui prouvée.

    L’Université Catholique de Lille porte plainte auprès du Procureur de la République de Lille à l’encontre du responsable de l’organe de presse, et portera plainte à l’encontre de toute personne qui contribuera à la diffusion de telles informations.
    Fait à Lille, le 22 Avril 2008

    Thérèse LEBRUN
    Président-Recteur

    TL/FD/FR/98-08

    60 bd Vauban • BP 109 • 59016 LILLE CEDEX ]

    http://www.hoaxbuster.com/hoaxteam/forum_contributions.php?idForum=3152&idMess=6973

    ResponElimina