divendres, 30 de gener del 2009

On estan els musulmans moderats?

Per als governs d'Occident els terroristes islàmics són una minoria fanàtica que utilitza l'Islam per a crear el terror en el món.

Si aquesta teoria fos valida ho mes probable és que els molts milions de musulmans moderats que viuen en l'Índia ja estarien en el carrer cridant en contra dels tremends atemptats perpetrats a Bombai en nom de l'islam, no obstant això els dias passen i ningú alça la veu, ningú organitza manifestacions com les quals es van organitzar a Madrid i Londres, ningú protesta, ningú denúncia, milions de musulmans opten pel silenci com resposta, pel que sembla no els preocupa molt que s'utilitzi el nom de la seva religió per a causar el terror i la mort.

Davant tanta passivitat incompresa per la resta del planeta, no queda més remei que preguntar-se On estan els musulmans moderats? Existeixen realment?

Podríem arribar a comprendre aquesta actitud en l'Índia per temor a represàlies, però en l'Índia coexisteixen diverses religions a més de ser un país democràtic, i és poc probable que el silenci sigui a causa del temor d'amenaces, posats a pensar en el pitjor no són els propis Hindús els més perjudicats amb aquests atemptats? No deurien tots els hindús prescindint de la religió que professin, manifestar-se cada dia en contra d'aquests terroristes salvatges?

On estan les manifestacions?

Occident, Europa, espera com a mínim una declaren pública en contra del terrorisme islàmic, que els milions de musulmans que viuen a Europa i en tot el món alcin la veu, que demostrin amb manifestacions massives que estan en contra del terrorisme, la seva obligació moral és demanar perdó als infidels per les morts que han comès els terroristes en nom de l'Islam, l'actitud dels musulmans ?moderats? amb el seu perpetu silenci ens fan dubtar de les seves bones intencions convertint-se inevitablement en còmplices passius.

Quan això succeeixi, llavors, solament llavors, podrem contemplar la possibilitat de parlar amb altre llenguatge quan ens referim a l'Islam.

1 comentari:

  1. Aquí te has pasado cuatro calles pues esto esta redactado por mi, por favor utiliza las fuentes.
    Gracias

    ResponElimina