divendres, 30 de gener del 2009

La Lliga Nord demana el tancament de les mesquites i que s'impedeixi l'entrada de més immigrants


La Lliga Nord va demanar ahir el tancament de les mesquites i dels centres islàmics i el bloqueig del flux de la immigració a Itàlia o "la nostra ciutat es transformaran en altra Bombai", segons va dir Paolo Grimoldi, dirigent d'aquesta formació. Aquesta posició de la Lliga Nord, que governa en coalició amb Silvio Berlusconi, es produïx després de la detenció de dos marroquins en la província de Milà sospitosos de pertànyer a una cèl·lula terrorista.
Paolo Grimoldi, coordinador del Moviment de Joves de Padania, de la Lliga Nord, va assegurar que els dos marroquins detinguts en Brienza demostren que "també nosaltres estem sota l'atac terrorista. El temps del buenismo en l'esquerra està acabat".
Para Grimoldi "ara hem de tancar totes les mesquites i centres islàmics i, com hem demanat, bloquejar immediatament el flux i augmentar els controls d'immigrants. No anem a permetre que en la nostra ciutat es visqui la mateixa tragèdia que a l'Índia. Si el Islám és un arma en contra de nosaltres, hem de defensar-nos". Per la seva banda, el sotssecretari d'Infraestructures i Transports i senador de la Lliga Nord, Roberto Castelli, va felicitar als investigadors la labor dels quals ha permès la detenció dels marroquins.
"Esperem que ara no arribi un jutge d'esquerres que els deixi lliures amb la justificació que els marroquins són resistents i somiadors i que en el fons no han fet gens dolent", va assegurar.



Operació antiterrorista

La policia italiana va arrestar ahir a dos marroquins sospitosos de pertànyer a una cèl·lula islamista que presumptament projectava atemptats en la província de Milà. Les forces de l'ordre van detenir als dos sospitosos després d'una investigació realitzada pel fiscal milanès Nicola Piacente, sobre les suposades activitats d'una cèl·lula terrorista de matriu islàmica en la província. Els arrestats són Rachid Ilhami, de 31 anys, predicador del centre cultural Pau de Macherio (Milà) i Gafir Abdelkader, de 42 anys, sobre els quals pesa l'acusació de terrorisme internacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada