dissabte, 10 de gener del 2009

Líder palestí proclama que Roma serà aviat conquistada per l'Islam


Un líder musulmà membre de la facció radical Hamas i del parlament de Palestina va donar un discurs televisiu el divendres passat en el qual va dir que "molt prompte, per Al·là, Roma serà conquistada" per l'Islam.

Segons informa CatholicNewsAgency.com, Yunis al-Astal va dir als seus oïdors el següent: "molt prompte, per Al·là, Roma serà conquistada, així com ho va anar Constantinoble, com va ser profetizada pel nostre profeta Mahoma. Avui, Roma és la capital dels catòlics, o la capital dels croats, que ha declarat la seva hostilitat a l'Islam".


Aquesta alocució va ser transmesa per la cadena de Hamas, AL-Aqsa TV. En ella Yunis al-Astal va dir que Roma es convertirà en "un lloc avançat per a les conquestes de l'Islam, que s'estendrà a Europa per complet, i després arribarà a les Amèrica, i fins i tot a Europa de l'Est".

"Al·là els ha escollit a vostès per a ell i per a la seva religió, perquè serveixin com motor que mogui a la seva nació cap a la fase de successió, seguretat i consolidació del poder, i fins i tot a conquistar mitjançant el dóna'wa i les conquestes militars de les capitals del món sencer", prossegueix l'arenga del membre de Hamas.

En opinió de Yunis al-Astal, Roma "ha plantat els germans de simios i porcs en Palestina per a prevenir el despertar de l'Islam". "Crec que els nostres fills, els nostres néts, heretaran la nostra jihad (guerra santa musulmana) i els nostres sacrificis i, per Al·là, els comandants de la nostra conquesta estaran entre ells", va afegir.

"Avui, vam sembrar aquestes llavors en les seves ànimes, i per mitjà de les mecas i els llibres de l'Alcorà, i la història dels nostres profetes, els seus companys i els grans capdavanters, els preparem per a la missió de salvar a la humanitat del foc de l'infern a la vora del qual es troben", va continuar.

Segons FOX News, al-Astal va encoratjar al juny de 2007 a les dones a martirizarse: "Quan la jihad es converteix en un deure individual, també s'aplica a les dones, perquè les dones no difereixen dels homes quan es tracta de deures individuals", va dir en una entrevista el 23 de juny.

video de Yunis AL-Astal, (amb subtítols en anglès)


FONT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada