dijous, 22 de gener del 2009

Eurabia i el victimisme dels botxins islàmics. Qui és realment el genocida?

Font: http://bitcoladopini.blogspot.com/
Nota de l'autor del blog: malauradament l'autor de l'escrit quan es refereix a espanyols, es refereix a totes les nacions que formen l'estat espanyol, volem deixar clar que el blog Alerta Islamista, sóm independentistes transversals i identitaris, per tant, no compartim per a res aquesta ideea.



Carta oberta als musulmans que es queixen del racisme anti-àrab i de la islamofobia %[paraula que significa literalment "por irracional a l'islam", però s'utilitza per a indicar "prejudicis contra els musulmans] dels espanyols.Senyors Rachid, Mohamed, Mouloud, Abdelkader i companyia. Vostès viuen denunciant a Espanya les contínues ofenses a la seva religió, les discriminacions que pateixen, les condicions penoses en les quals viuen, el rebuig que experimenten, les agressions diàries que sofrixen a mà dels espanyols, i un sens fi de penúries i injustícies que són el pa (o millor dit el cuscús) diari dels bons musulmans en la terra dels seus avantpassats, AL-Ándalus.

Denuncieu tot això i a més assenyaleu amb el dit acusador als culpables de tants atropellaments contra els seguidors de la veritable fe: els racistes espanyols, els antiislámicos que usurpen la vostra propietat arravassada.Tenen vostès tota la raó! Cada dia els espanyols són més racistes.Cada dia són més els infidels que diuen estar farts del que criden (erròniament) "la invasió musulmana", els quals despotrican contra la "islamización" d'Espanya.- Us acusen de manera maliciosa de ser els principals culpables dels alts índexs de delinqüència i criminalitat que afecten al país.- Us assenyalen com els culpables de la ràpida i creixent degradació de barris i pobles on us heu instal·lat, d'esquena a la societat, i creant els vostres propis güetos.-Es mostren molests i intolerants amb la presència de les vostres dones cobertes del cap als peus empenyent carritos plens de fills pels carrers.- Us culpen de la saturació dels serveis públics, de les cues en els hospitals.- Us posen traves perquè pugueu portar als vostres familiars, parents, veïns i amics a aquesta terra que és la vostra.- Us exigeixen que us emmotlleu a les lleis, als costums del país, i tantes, i tantes coses més... totes elles injustes.Quanta raó tenen vostès de queixar-se i denunciar en veu alta aquesta situació insostenible, que humilia la consciència humana i evidencia la hipocresia dels suposats valors cristians i democràtics dels espanyols!.Senyors, han de denunciar aquest racisme en les més altes instàncies del país, en el Congrés dels Diputats, en els ajuntaments, davant les ONGs, en els carrers si és menester.Però faríeu millor encara anant als vostres països d'origen per a informar d'aquesta situació als vostres compatriotes, que encara són lliures i es troben fora de l'abast del racisme que pateixen vostès aquí.Heu d'alertar als milers, centenars de milers i milions de magrebins i de musulmans de tots els racons de la terra que estan llests per a cedir al miratge de les bondats del sistema occidental i que corren el perill de caure en el parany horrible que els tendeixen els racistes espanyols.Senyor Rachid, digui-li això als seus germans, als seus cosins, a les seves dones, als seus fills, als seus veïns que somien innocentment amb venir a sofrir el que sofrixen ja altres com vostès: l'Espanya racista no vol d'ells perquè en la seva ceguesa islamofóbica els mira (erròniament) com invasors i depredadors.

Exposi-li aquesta sinistra veritat als seus, no els deixi que es fiquin en la gola del llop. És el seu haver de protegir a aquests infeliços d'aquesta terrible amenaça, d'informar-los el que succeïx a Europa i d'evitar que aquestes persones realizen un viatge cap a un país que ens els pot oferir gens. Deixar-los venir sense advertir-los de les conseqüències és una irresponsabilitat que recaurà sobre la seva consciència. I per cert, senyors Mouloud, Abdelkader, tots vostès que estan condemnats a viure en aquest abominable país racista, no ho dubtin un instant: trenquin les seves cadenes, sacsegin la pols de les seves babuchas i abandonin aquest infern. No els facin als racistes per més temps el regal de la seva enriquidora presència. No siguin més les víctimes d'aquests depredadors implacables que ataquen a les seves mares en el carrer, violen les seves filles en qualsevol ras, saquegen els seus negocis, cremen els seus cotxes en els barris i venen droga als seus fills.No ho dubtin: vengin-se vostès de tots aquests anys d'injustícies i por, sofriment, humiliacions i de l'explotació que han patit. Privin als espanyols de l'oportunitat, el benefici i la riquesa que vostès representen i aporten.I ja posats a demanar, a l'acomiadar-se d'aquest país ingrat, llevénse amb vostès als seus amics els intel·lectuals, els artistes, els periodistes, els esquerrans de tot pèl i condició, les ONGs, els socialistes i fins i tot aquestes feministes que en el fons tant us volen.A més d'estalviar-los l'insuportable càstig de viure sense vostès, seria una magnífica venjança contra l'Espanya racista, privant-la així d'aquesta formidable força intel·lectual i humanista que tant necessita per a guarir-se de la seva perversió islámofobica.

Així estaran bé castigats aquests racistes espanyols! Pensin vostès, senyors Mohamed i Mouloud, en la cara que posaran els racistes espanyols quan l'últim vaixell hagi arribat a la línia de l'horitzó, quan l'últim avió s'hagi esvaït en l'aire, quan l'últim autobús hagi passat a l'altre costat de la frontera, quan l'últim trasbordador hagi creuat l'Estret. Descobriran, massa tarda, que es va anar el millor que havia en el país, i que s'han quedat solos els racistes.Quant ens agradaria que això ocorregués aviat! Com ens anàvem riure llavors!
Alain

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada