dimecres, 17 de juny del 2009

Milers de seguidors reformistes surten al carrer per quart dia consecutiu

Mussavi ha convocat per demà un dia de manifestació i dol per les víctimes de la repressió policial durant els últims dies

Milers de seguidors de l'oposició han tornat a manifestar-se avui a la plaça de Haft-i Tir de Teheran per demanar l'anul·lació dels resultats electorals i la repetició dels comicis presidencials.

Els reformistes han marxat en silenci, com en les protestes anteriors, cap a la part nord de la ciutat, a través de la gran avinguda Vali-i Asr, portant peces verdes i retrats del líder de l'oposició, Mir Hossein Mussavi. Molts rendien tribut, a més, a les set persones mortes en la manifestació del dilluns.

La manifestació, igual que la del dimarts, tampoc ha pogut ser gravada o fotografiada per la premsa internacional.

Malgrat els impediments, l'oposició ha decidit seguir endavant amb les protestes. Mussavi ha convocat per demà un dia de manifestació i dol per les víctimes de la repressió policial durant els últims dies. En un comunicat penjat a la seva web, insta tots els iranians a acostar-se a les mesquites i marxar de forma pacífica pels carrers per honrar "els màrtirs i els ferits".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada